Nový živočišný druh

12.02.2009 00:00

Milí čtenáři, po dlouhé době se Vám znovu hlásí zpravodajové občasníku HAF

Tentokrát jsme zabrousili do foto-archivu a věřte nebo ne, dobrali jsme se šokujícího zjištění !!!

Z mytologie nám jsou již známí různí obludní tvorové, od kentaurů (napůl muž, napůl kůň), přes Minotaura (člověk s býčí hlavou, vězněný v bájném Labyrintu) až po hrozivou hydru (obludu s hadím tělem a devíti dračími hlavami).

Nyní je však znám ještě obludnější a hrůzostrašnější živočišný druh. Vědci se shodují na tom, že jde o spojení člověka a tibetské dogy (Do-khyi x Homo Sapiens Sapiens). O tom, jak došlo k tomuto záhadnému zkřížení se prozatím jen spekuluje.

Tento nový tvor dorůstá do výšky až 180 cm.  Polovinu těla (do 70 cm nad zemí) má krytou hustou černou srstí, dle standartu Do-Khyi. Zbytek těla má dle spekulací holý, proto se dogočlověk za chladných měsíců obléká do teplé bundy a na hlavě má nasazenou vlněnou čepici. O chování tohoto živočicha zatím není nic známo, proto, až ho někde potkáte, (což je velmi pravděpodobné, protože se vyskytuje v našich přírodních podmínkách, zejména kolem Dolanského jezu, kde byl také poprvé spatřen) v žádném případě nehladit, může být velmi agresivní. Jak se tento živočich rozmnožuje? To je další velkou otázkou, podle názoru váženého zoologa Vladimíra Tabulky, je možné, že dogočlověka sexuálně přitahují jak lidé, tak tibetské dogy.

Na závěr pro Vás máme unikátní fotografii dogočlověka a výzvu:

      Má-li někdo také fotografie tohoto křížence, prosíme o zaslání na email.

      Vaše fotografie samozřejmě ihned zveřejníme, věřte, že tím pomůžete celému světu.

     

      Současně také vyhlašujeme soutěž o nejlepší název pro tento živočišný druh.

      Jméno vítěze taktéž zveřejníme a samozřejmě odměníme.

                1. Návrh pro jméno tohoto křížence: DOGOTAURUS

      Své návrhy a fotografie nám zasílejte na marta.salomova@seznam.cz